• Novo
Privremena naljepnica s tetovažama vodootporna tetovaža naljepnice za tijelo lažne tetovaže tijela puna ruka
zoom_in

Privremena naljepnica s tetovažama vodootporna tetovaža naljepnice za tijelo lažne tetovaže tijela puna ruka

HRK 16.38

Iznos
check Tova je dostupna

Vodootporne naljepnice za tetoviranje, koje mogu izbjeći sramotu pada u vodi ili znojenja. Ne samo da se može koristiti za ukrašavanje ruku, već se može koristiti i za prekrivanje ožiljaka na tijelu. Jednostavan za upotrebu, samo navlažite naljepnicu za tetovažu i zalijepite je na odgovarajući položaj na tijelu. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, sigurnog i bezopasnog, neće uzrokovati iritaciju vaše kože. Lagan i prenosiv, lako ga možete staviti u džep i koristiti ga kad god želite. Vodootporne naljepnice za tetoviranje, koje mogu izbjeći sramotu pada u vodi ili znojenja. Ne samo da se može koristiti za ukrašavanje ruku, već se može koristiti i za prekrivanje ožiljaka na tijelu. Jednostavan za upotrebu, samo navlažite naljepnicu za tetovažu i zalijepite je na odgovarajući položaj na tijelu. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, sigurnog i bezopasnog, neće uzrokovati iritaciju vaše kože. Lagan i prenosiv, lako ga možete staviti u džep i koristiti ga kad god želite. Specifikacija : uvjet : 100% potpuno nova vrsta predmeta : naljepnice za tetovažumaterial : obloženi papiri : približno.170 x 480 mm / 6.7 x 18.9inprodukt Proces : prijenos vode tiskareteristike : prirodni i stvarni, vodootporni, jednostavni za rad, visoko kvalitetni za : i muškarci i muškarci i muškarce. Ženski primjenjivi dijelovi : Arminstructions : 1. Očistite dijelove tijela na kojima će se nanositi naljepnice za tetovažu; 2. Uklonite prozirni zaštitni film i izravno zalijepite uzorkanu stranu na kožu; 3. Čvrsti papir na stražnjoj strani naljepnice za tetovažu vodom i prstima lagano istrljajte stražnji dio uzorka; 4. Rukama povucite donji papir duž kože, pustite da klizi s uzorka, a zatim polako obrišite višak ljepila mokrim spužvom/tkaninom. Metoda renoval : Ako želite ukloniti zalijepljene naljepnice za tetovaže, možete koristiti uklanjanje šminke ili esencijalno ulje za masiranje područja tetovaža kako bi se lako uklonili naljepnice za tetovaže.PACKAGE POPIS : 1 x naljepnica za tetovažu.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Stickers
Material:
Coated Paper
Size:
Approx.170 x 480mm / 6.7 x 18.9inProduct Process
Characteristics:
Natural and real, waterproof, easy to operate, high quality
Apply to:
Both men and women
Applicable Parts:
ArmInstructions
1. Clean the body parts where the tattoo stickers will be applied;:
2. Remove the transparent protective film and directly stick the patterned side on the skin;:
3. Wet the paper on the back of the tattoo sticker with water, and gently scrape the back of the pattern with your fingers;:
4. Pull the bottom paper along the skin with your hands, let it slide down from the pattern, and then slowly wipe off the excess adhesive with a wet sponge/cloth.:
Removal method:
If you want to remove the pasted tattoo stickers, you can use makeup remover or essential oil to massage the tattoo area to easily remove the tattoo stickers.:
Package List:
1 x Tattoo Sticker

Najbolje ponude u kategoriji..